Onderzoek naar online groepscursus voor ouders van een kind met kanker

Op Koers Online is een cursus speciaal voor ouders van een kind met kanker. Als een kind behandeld wordt of is geweest in de kinderoncologie, is dat vaak stressvol voor het hele gezin. Ouders van kinderen met kanker ervaren meer zorgen en stress dan ouders van gezonde kinderen. Dit is een gevolg van intensieve zorg- en regeltaken die ze hebben, maar ook een gevolg van de emotionele belasting die gepaard gaat met het hebben van een ziek kind. Een online groepscursus kan een goede manier zijn om ouders hierbij te ondersteunen. Wij zijn daarom op zoek naar ouders die mee willen doen met het onderzoek naar Op Koers Online.

Klik hier voor meer informatie.

Meedoen?

Voor de Op Koers Online studie zijn nog enkele plekken beschikbaar. De laatste plekken worden gevuld op basis van volgorde van aanmelding.
Als u geïnteresseerd bent in de cursus en het onderzoek, kunt u hier uw gegevens achterlaten, dan neemt de onderzoeker contact met u op:

Naam


E-mailadres


Telefoonnummer


Opmerkingen (optioneel)


U kunt ook zelf contact opnemen met Mala Joosten, orthopedagoog-onderzoeker via opkoers@prinsesmaximacentrum.nl of 06-50006729.